Vacature groepsleerkracht(en) parttime/fulltime

voor onze basisscholen in Epe en Vaassen en voor de invalpool

Stichting ProCon is een stichting met vijf basisscholen; twee in Vaassen: ‘t Mozaïek en de Violier en drie in Epe: de Anne de Vriesschool, de K. Norelschool en de W.G. van de Hulstschool. Wij verzorgen christelijk onderwijs, gebaseerd op de kernwaarden: betrokkenheid, kwaliteit, vertrouwen, ambitie en gekend zijn.

Wij zoeken collega’s die:

-  de christelijke identiteit en de visie en missie van de scholen volledig onderschrijven.

-  denken en werken vanuit een growth mindset

-  flexibel zijn

-  vernieuwend zijn

-  teamspelers zijn

-  minimaal 0,6 fte beschikbaar zijn

Wij bieden:

- geweldige kinderen, betrokken collega’s en ouders

- enthousiaste teams met een duidelijke, gedeelde visie op goed onderwijs en gedeelde

waarden

- een lerende organisatie met veel professionele ruimte

Inlichtingen:

Inlichtingen over deze vacature kunt u inwinnen bij de bestuurder, Ton Diepeveen, telefoonnummer: 0578-575806/06-22608235.

Reacties:

U kunt uw sollicitatiebrief met CV t/m 26 oktober a.s. per email sturen naar: vacatures@stichting-procon.nl